In 2016 werd ik gevraagd voor het maken van de Deken van Miertpenning, een award voor een icoon van Veghel. De prijs is uitgereikt op 14 oktober 2016 aan de Mars. De zusters Franciscanessen in Veghel kregen de erepenning.
​​Hieronder een filmpje over the making of
https://drive.google.com/open?id=0B0K-GT0XC9RjM0gyLWZWS3g2UFU
Meer informatie over de Dekenvan Miertpenning
http://www.dekenvanmiertpenning.nl/#home

 

 

Op 12 juni 2014 heeft de de RBBgroep de Award uitgereikt aan  winnaar Staatsbosbeheer.voor hun "Prachtplekken". http://www.staatsbosbeheer.nl/Nieuws%20en%20achtergronden/Nieuws/Staatsbosbeheer%20wint%20RBB%20Award%20met%20Prachtplekken.aspx

Ze waardeerden de Award en vonden het goed passen bij hun werk: het beeld, de kleur van brons, het juten omhulsel en het eiken sokkel. Goed dat het op zo'n "Prachtplek" terecht is gekomen!

De afgelopen maanden ben ik met een aantal mensen om mij heen, erg druk geweest met het maken van de award. Uitgaan van een idee, plan uitwerken, proefjes maken, mensen vragen om hun specialiteit te gebruiken of te adviseren. Een intensief en spannend traject, want aan het eind van de rit moet er wel iets staan.

Uitgaande van drie ideeën is  gekozen voor een mensfiguur dat  zich ontwikkelt, groeit en daardoor groter wordt. Hij vervelt, kruipt uit zijn schulp en vernieuwt zich.

http://www.rbbgroep.nl/index.php/good-practices/